Beregeningsinstallaties

Bij de aanleg van uw tuin adviseren wij het plaatsen van beregening. We krijgen jaarlijks te maken met zeer droge periodes, reeds vroeg in het jaar. Met het plaatsen van beregening voorkomt u heel wat problemen! Wij plaatsen de complete installatie en stellen het af naar de behoefte die uw tuin nodig heeft.

Maak Een Afspraak

Plaatsen van beregening in uw tuin

Een nieuw aangelegde tuin verdient natuurlijk de beste zorgen, met name in het begin wanneer jonge planten nog volop wortel zoeken. Om droogtestress bij uw planten te voorkomen is het aangeraden om te kiezen voor een automatische beregeningsinstallatie.

Wij komen bij u langs en bekijken wat de mogelijkheden zijn. Heeft u zelf ideeën of laat u het volledig aan ons over? Wij maken er een pareltje van! Voor elk droomproject kan er een tuinontwerp gemaakt worden.

Genieten van het buiten-leven

Droomt u al lange tijd van een tuin waarin u kan genieten van het buiten-leven? Wij maken graag uw droomproject waar. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Maak Een Afspraak
beregeningsinstallaties
rainbird beregening installaties

Rainbird Beregeningsinstallaties

Voor beregeningsinstallaties kiezen wij voor de kwaliteit van Rainbird. Zij bieden de meest complete oplossing voor irrigatie en beregening die vandaag de dag op de markt beschikbaar is.


We overtuigen u graag met een greep uit onze realisaties.

Een Afspraak Maken

Neem contact met ons op via onderstaand formulier om een afspraak te maken.