Tuinprojecten

Niets mooier dan een tuin om van te genieten! Wij zorgen voor een tuin om tot rust te komen. Van ontwerp tot uitwerking van het volledige project. Ons ervaren team ontwerpt en realiseert voor u een tuin waarin u echt kan genieten van het buiten-leven.

Een zwembad dat u tot rust laat komen? Een onderhoudsvriendelijke tuin of net een weelderige tuin met veel kleur? Alles is mogelijk en bespreekbaar. Wij komen bij u langs en bekijken wat de mogelijkheden zijn. Laat u zeker eens inspireren door een kijkje te nemen tussen onze realisaties.

Maak Een Afspraak

Waarom kiezen voor Eric Stabel Tuinprojecten?

Onze tuin is een echte belevingsruimte geworden. En niemand begrijpt dat beter dan Eric Stabel Tuinprojecten. Het aanleggen van uw tuin, het plaatsen van bijgebouwen en verhardingen. Alles wat er bij een totaalproject komt kijken hebben wij onder de knie.

01Ervaren team van tuinexperts

Elk van ons heeft zijn speciale kwaliteiten. Doordat onze werkzaamheden zeer uitgebreid zijn, zijn we zo perfect op elkaar afgestemd. Op die manier vormen wij een geweldig team dat elk project, groot of klein, tot een mooi eindresultaat brengt.

02Bewuste keuze voor kwaliteit

Enkel het beste is goed genoeg. Zo werken wij voornamelijk met hardhoutsoorten zoals padoek, eik, azobé en afrormosia. Maar ook voor beregeningsinstallaties, tuinverlichting, etc. kiezen wij voor kwaliteitsvolle materialen.

03Uitgebreid machinepark

Voor onze tuinwerkzaamheden hebben we de nodige machines om de werken optimaal te kunnen uitvoeren. Ons machinepark is o.a. voorzien van een kraan, kniklader, palenklopper, grondboor, etc. Met regelmaat breidden we hierin uit om het aanbod in onze werken te verbreden.

04Eigen werkhuis

Wij beschikken over een eigen werkhuis waar de voorbereidingen van onze houtconstructies worden getroffen. Met passie voor het vak wordt hier nog echt handwerk verricht. Geen CNC, geen bandwerk, maar unieke exemplaren tot in detail afgewerkt.


Bereid u voor op een adembenemende rondleiding.

Maak een afspraak

Heeft u plannen in of rond uw tuin maar weet u niet goed hoe dit aan te pakken? Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat de mogelijheden zijn.

Bespreken van uw wensen

Een zwembad dat u tot rust laat komen, een onderhoudsvriendelijke tuin of net een weelderige tuin met veel kleur? Wij maken er een pareltje van!

Aanleveren van offerte

Wij bezorgen u graag een offerte. Van tuinplan tot volledige uitwerking. Bij akkoord, maken we verdere afspraken aangaande planning en uitvoering.

De mogelijkheden

Alles is mogelijk en bespreekbaar.
Hieronder lijsten we enkele mogelijkheden voor u op.

Tuinaanleg

Heeft u plannen in of rond uw tuin maar weet u niet goed hoe dit aan te pakken? Een tuin om van weg te dromen verdient een mooi ontwerp, dit is tenslotte de basis waar alles mee begint! Wij maken van uw tuin een eigen tuin, met andere woorden, een tuin waar u zich goed in voelt! Heeft u zelf ideeën of laat u het volledig aan ons over? Wij maken er een pareltje van! Voor elk droomproject kan er een tuinontwerp gemaakt worden. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Wij komen bij u langs en bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Houtconstructies

Een mooie tuin bestaat niet enkel uit groen. Het zijn de extra’s die uw tuin nét dat ietsje meer geven. Een schutting voor meer privacy, een (overdekt) terras voor de warme dagen, een gevel die u graag bekleed ziet, een opbergruimte voor uw tuinmeubelen, … het geeft allemaal een meerwaarde aan uw tuin! Wij nemen de tijd voor u om te bekijken en bespreken wat uw wensen zijn. Wij werken altijd met kwaliteitsvolle materialen om zo een lange levensduur te garanderen.

Wellnessruimtes

Het hele jaar door genieten van wellness in uw eigen tuin? Dan gaat u best voor de complete ontspanningsbeleving en is een wellnessruimte iets voor u. Wij plaatsen deze met alle voorzieningen. Zoals al onze producten werken wij hier ook alleen maar met de beste materialen, vakkundig geplaatst. Zelfs het plaatsen van enkele comfortabele loungebanken of een whirlpool is mogelijk. Twijfel niet langer en ga voor die totale oase van rust, gewoon bij u thuis!

Zwembaden

Een waterpartij brengt leven in uw tuin. Heerlijk genieten van een verfrissende plons in het zwembad of het geluid van kabbelend water. Misschien ziet u liever enkele prachtige siervissen in een vijver rondzwemmen. Wat u wensen ook mogen zijn, wij kunnen instaan voor de volledige aanleg inclusief een installatie van topkwaliteit. Zo kan u het hele jaar door genieten van helder water. Dat is niet alleen mooi om naar te kijken én te luisteren, maar ook zeker om te beleven!

Tuinverlichting

Helemaal het wauw-effect creëeren in uw tuin? Met het plaatsen van tuinverlichting maken we uw tuin helemaal af. Hierin hebben wij verschillende keuzes, uitvoeringen en mogelijkheden. Met strategisch geplaatste verlichting zorgen we voor de juiste schakeringen in uw tuin. We houden hierbij natuurlijk rekening met veiligheid en zorgen dat donkere plaatsen goed verlicht worden, maar ook sfeer & gezelligheid verdienen in uw tuin een tien op tien.

Verhardingen

Ook de gepaste verhardingen maken uw tuin compleet! De keuze van materiaal is belangrijk. De kleur, soort, afmeting, stijl van de woning en andere factoren bepalen de juiste keuze. Het aanleggen van terrassen, verhardingen in uw tuin of een nieuwe oprit? Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Samen bekijken we welk materiaal het best geschikt is voor uw project en dan maken we een verstandige keuze. Niet enkel esthetisch, maar ook functioneel. Verschillende materialen kunnen gecombineerd worden tot één mooi geheel.

Een Afspraak Maken

Neem contact met ons op via onderstaand formulier om een afspraak te maken.