Carports

Wij plaatsen uw carport van A tot Z! Een carport moet niet enkel functioneel zijn. De details en afwerking zorgen er voor dat zelfs een carport, een deel in uw tuin wordt dat gezien mag worden! Denk maar aan arduinen sokkels, verlichting, stalen raam, enz... Ook een bijhorende ruimte voor fietsen of grasmaaier kan hierin voorzien worden. Contacteer ons gerust.

Maak Een Afspraak

Carports van A tot Z

Een carport in uw tuin om uw auto of fietsen te beschermen tegen de weerselementen? Of liever een overdekte plaats om uw tuinmaterialen beschut op te stellen? Alles is mogelijk en bespreekbaar. Ook de nodige verhardingen voor uw carports en bijgebouwen kunnen wij aanleggen. Kortom: alles wat nodig is om van uw carport een parel te maken!

Wij komen bij u langs en bekijken wat de mogelijkheden zijn. Heeft u zelf ideeën of laat u het volledig aan ons over? Wij maken er een pareltje van! Voor elk droomproject kan er een tuinontwerp gemaakt worden.

Genieten van het buiten-leven

Droomt u al lange tijd van een tuin waarin u kan genieten van het buiten-leven? Wij maken graag uw droomproject waar. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Maak Een Afspraak
Carports

We overtuigen u graag met een greep uit onze realisaties.

Een Afspraak Maken

Neem contact met ons op via onderstaand formulier om een afspraak te maken.