Tuinverlichting

Helemaal het wauw-effect creëeren in uw tuin? Met het plaatsen van tuinverlichting zet u uw tuin nog meer in de kijker. Hierin hebben wij verschillende keuzes, uitvoeringen en mogelijkheden.

Maak Een Afspraak

Indrukwekkende tuinverlichting

Met strategisch geplaatste verlichting zorgen we voor de juiste schakeringen in uw tuin. We houden hierbij natuurlijk rekening met veiligheid en zorgen dat donkere plaatsen goed verlicht worden, maar ook sfeer & gezelligheid verdienen in uw tuin een tien op tien.

Wij komen bij u langs en bekijken wat de mogelijkheden zijn. Heeft u zelf ideeën of laat u het volledig aan ons over? Wij maken er een pareltje van! Voor elk droomproject kan er een tuinontwerp gemaakt worden.

Genieten van het buiten-leven

Droomt u al lange tijd van een tuin waarin u kan genieten van het buiten-leven? Wij maken graag uw droomproject waar. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Maak Een Afspraak
tuinverlichting
suslight tuinverlichting

Suslight Tuinverlichting

Voor het verlichten van uw tuin kiezen wij voor LED tuinverlichting van Suslight. Ze beschikken over eindeloos veel mogelijkheden die eenvoudig te bedienen zijn en eveneens erg betrouwbaar zijn op lange termijn.


We overtuigen u graag met een greep uit onze realisaties.

Een Afspraak Maken

Neem contact met ons op via onderstaand formulier om een afspraak te maken.